Pesca Salada Sitges

Pesca Salada Sitges

Joies culinàries
Tipus: Pesca Salada
Número Productes: 73
Productes


Bacallà Islàndia estil tradicional, sec i remullat

Assortiment d'olives

Elaboració d'amanides

Elaboració productes derivats del bacallà

Conserves de peix i marisc

Menjar precuinat

Racó Gourmet (foie, caviar, salmó)

“PESCA SALADA GERMANS ORIHUELA” et porta el salaó a la taula. El bacallà, les anxoves i la tonyina es poden combinar de mil maneres per compondre plats exquisits amb tot el sabor del mar, però sense oblidar la ben propera horta, amb productes de la qual s'assaonen amanides de somni on hi conflueixen tradició i modernitat.

Hi presentem el bacallà, en salaó i en remull, tallat de la manera tradicional: en lloms, morros, trossejat i en filets i llenques (carpaccio). No ens n'oblidem del seu cuinat: el trobaràs al pil pil, a la llauna, amb samfaina o en els nostres deliciosos bunyols. El bacallà també és el protagonista a les millors amanides autòctones, com ara la xatonada o l'esqueixada.

Salaons ben saborosos són també les nostres anxoves de L'Escala i del Cantàbric, la degustació de les quals constitueix una experiència culinària de primer ordre. En trobaràs netes, per menjar-ne, però també amb sal. Hi fan companyonia la tonyina en salmorra, així com les arengades, les sardines i el bonítol preparats segons els mètodes tradicionals.

A les nostres vitrines, ocupen un lloc preferent les amanides fresques i les salses elaborades amb productes del mar i de l'horta: salpicó de pop, amanida de cranc, amanida rusa, de llenties, de mongetes (empedrat), de marisc, de tonyina, salmó…, salsa per a la xatonada (romesco), per als molt preuats calçots, brandada de bacallà i tot un ventall de combinacions al teu gust.

Els fumats de “GERMANS ORIHUELA” criden especialment l'atenció per la seva procedència i perquè els tallem en llenques tan bon punt els rebem, a fi d'aconseguir una textura i un aroma excel·lents al paladar.

Hi llueix als nostres prestatges una completa selecció de conserves, com també, bon gurmet com sabem del cert que ets, t'hi espera el nostre autèntic caviar iranià “Caspiam Pearl”.

“PESCA SALADA GERMANS ORIHUELA” també es distingeix pel seu assortiment d'adobats i d'olives, on hi tenen cabuda les tradicions olivareres més importants de la península ibèrica i del nort 'Àfrica. N'hi trobaràs amb pinyol i sense, verdes, negres, picants, amargantes, especiades, variades, baixes en sal…

Cada dia ens escarrassem per oferir-te totes les novetats del nostre món de sabor, perquè LA NOSTRA FILOSOFIA ÉS ESTIMAR LA NOSTRA PROFESSIÓ I FRUIR-NE AMB TU.

 

Parada 29