El Rebost de la Pastissera

El Rebost de la Pastissera

Productes artesanals, de proximitat i ecològics
Tipus: Productes artesanals, de proximitat i ecològics
Número Productes: 187
Productes


El Rebost de La Pastissera és un petit racó dins el Mercat Municipal de Sitges (parada núm 30), on té Oferim una selecció dels millors productes artesanals de la nostra terra, així com productes a granel i ecològics.

Un lloc on també trobaràs diàriament els nostres productes de La Pastissera, productes de pastissera i càtering elaborats al nostre propi obrador de Sitges, de manera totalment artesanal i sempre utilitzant ingredients naturals i saludables.

Encara que El Rebost de La Pastissera com a parada de mercat, compleix ara 1 any, El Rebost de La Pastissera forma part d'un projecte conjunt que va néixer l'any 2014, quan Cristina Tarragó amb el suport de la seva família, decideix deixar el seu treball d'enginyeria per dedicar-se a la seva gran passió, la pastissera i la cuina.

Cristina va començar fent pastissos i petits càtering a la cuina de casa per amics, coneguts i familiars. Paral·lelament, Cristina sempre es va estar formant intensament en molt bones escoles de cuina com La Hoffman de Barcelona, ​​on va ser aprenent dels millors pastissers catalans.

Amb el pas el temps Cristina, fruit del seu ràpid creixement professional, decideix donar el salt a tenir el seu propi obrador i crear "La Pastissera".

La Pastissera és un obrador a Sitges on s'elaboren productes de pastisseria i càtering, i on es realitzen tallers de cuina i pastisseria tant per a adults com per a nens.
Al llarg de la seva trajectòria, La Pastissera va assistir a molts mercats i fires de productes artesanals de la nostra terra, on va tenir l'ocasió de conèixer de primera mà projectes i productors molt interessants.

Daniel, parella de Cristina, que aporta una llarga trajectòria treballant en diferents àrees comercials i de màrqueting d'empreses d'alimentació, s'incorpora oficialment a La Pastissera el 2017 amb l'objectiu d'ajudar i donar un impuls al desenvolupament i creixement de la Pastissera sobre tot al canal professional, on actualment s'està elaborant diàriament productes per a diferents pastisseries i botigues d'alimentació especialitzades, ecològiques, a granel, etc ... de Vilafranca, Vilanova, Sant Pere i Sitges.

El Rebost de La Pastissera, és una idea que neix d'una banda de la petició de molts dels clients de La Pastissera de tenir la nostra pròpia botiga, i per tant un lloc on els clients puguin improvisar i trobar els nostres productes cada dia al centre de Sitges, així com també de l'contacte permanent que hem anat tenint amb productors artesans de la nostra terra i unit al nostre profund convenciment de la necessitat de poder apropar i oferir els seus magnífics productes, a un consumidor cada vegada més conscienciat amb un estil de vida i d'alimentació més sa i natural.

Parada 30

Telèfon: 646 82 92 15 

Email: dv.lapatissera@gmail.com